Jag stekte köttbiten ganska snabbt i smör, på hög värme och kryddade med salt, vitlökspeppar och Caj P's grillkrydda. När jag lagt upp den på tallriken la jag på en klick Creme Bonjour grekisk vitlök. Som tillbehör så blev det Lallerstedts bearnaise, tärnad avocado och körsbärstomater. Färskost på nötkött var en riktig höjdare, det skall jag definitivt göra om.
torsdag 3 september 2009
Rostas med vitlöksost och bearnaise
Jag hittade billigt kött på Ica idag igen, denna gång rostas. Det blev en snabb, enkel men väldigt god middag som gjorde mig alldeles lagom mätt.

Jag stekte köttbiten ganska snabbt i smör, på hög värme och kryddade med salt, vitlökspeppar och Caj P's grillkrydda. När jag lagt upp den på tallriken la jag på en klick Creme Bonjour grekisk vitlök. Som tillbehör så blev det Lallerstedts bearnaise, tärnad avocado och körsbärstomater. Färskost på nötkött var en riktig höjdare, det skall jag definitivt göra om.
Jag stekte köttbiten ganska snabbt i smör, på hög värme och kryddade med salt, vitlökspeppar och Caj P's grillkrydda. När jag lagt upp den på tallriken la jag på en klick Creme Bonjour grekisk vitlök. Som tillbehör så blev det Lallerstedts bearnaise, tärnad avocado och körsbärstomater. Färskost på nötkött var en riktig höjdare, det skall jag definitivt göra om.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar