3 ägg
1 paket creme bonjour, valfri smak
2 dl riven ost
- Separera äggen
- Vispa äggvitorna hårt
- Blanda creme bonjour och äggulor
- Rör ner den rivna osten i äggulesmeten
- Vänd ner smeten i äggulorna försiktigt
- Bred ut på silikonplatta eller bakplåtspapper, c:a 1 cm tjockt lager
- Grädda i 175 grader i c:a 15-20 minuter
Pizzasås:
c:a 2 dl krossade tomater
salt
peppar
oregano
- Rör ihop och smaka av
Skivad minisalami med ostsmak
Lök
Riven hushållsost och grevéost
- Grädda i 200 grader tills osten smält och fått fin färg
När det gäller topping kan man ju lägga på det man är sugen på och det som finns hemma för tilfället. I detta fallet hade vi inte så mycket annat hemma så det fick bli salami, lök och ost. Nästa gång skall jag testa bacon, svamp, färska tomater och mozarella tror jag.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar